Scheepjes – Scrumptious Colour Pack

Dit verleidelijke Colour Pack bevat 30 grams bollen van alle prachtige kleuren uit de Scheepjes Scrumptious collectie. De 80 smakelijke kleuren in ieder Colour Pack zijn geïnspireerd op desserts en taartjes en bieden een uitbundig kleurenpalet voor je creatieve projecten. Scheepjes Scrumptious is een DK-weight garen gemaakt van een eco-bewuste mix van 50% Gerecycled Polyester (gemaakt van gerecyclede plastic flessen) en 50% Acryl. Dit garen is heerlijk zacht en verkrijgbaar in prachtige licht gemêleerde kleuren die diepte en textuur toevoegen aan je creaties. Perfect om betaalbare en makkelijk te onderhouden items mee te maken. Maak met de minibollen in deze enorme doos grootse accessoires voor in huis en nog veel meer!

Er zijn ook pakketten om van dit pakket een deken te maken. Daarbij krijg je de bollen die extra nodig zijn voor de afwerking+ het betreffende patroon.

 

84,00

Artikelnummer: colourpackscrumptiousscheepjes Categorieën: , Tags: , ,
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.