Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond

Stel uw carnavalsoutfit samen met onze carnavalsstoffen. Grote aantallen carnavalsstoffen voor carnavalsverenigingen of groepen ook mogelijk (neem dan contact op voor de mogelijkheden). Via de webshop hebben we onderstaande selectie aan stoffen beschikbaar. Uiteraard ook prima te gebruiken voor verkleedkleding of als theaterstoffen. Heeft u specifieke stoffen wensen voor uw carnavalsoutfit, theaterkleding of verkleedpartij, laat u dan adviseren in onze winkel in de Belcrum Breda met ruim 200m2 aan stoffen.

Staat de gewenste soort stof voor uw vereniging of groep er niet bij? Ongetwijfeld dat in onze stoffenwinkel er nog meer stoffen beschikbaar zijn. Bel dan tijdens openingstijden met 076 532 7424 om uw wensen omtrent carnavalsstoffen, verkleedkleding of theaterstoffen te bespreken.

Zit uw stof er wel bij, maar heeft u meer lengte nodig dan u van deze stoffen online kunt kopen? Bel voor eventuele meerbestelling.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.