workshop maak een babybroekje

In deze workshop voor beginners maak je een babybroekje van tricot.  Weet je al hoe je naaimachine werkt en wil je nu een stapje verder? Meld je dan aan!

Deze workshop is ook heel erg leuk om met een groep op afspraak te volgen. Interesse? Laat het weten via het contactformulier, dan stemmen we de mogelijkheden en datum nader met je af.

Inhoud workshop

Aan de hand van een eenvoudig patroon voor een babybroekje gaan we aan de slag. Het patroon ligt voor je klaar, je begint met het uitknippen uit de stof en aan het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen babybroekje! En in de meeste gevallen met voldoende stof om er thuis nog één te maken

Vereisten

Enige ervaring met de naaimachine, dat wil zeggen dat je weet hoe je moet inrijgen, spoelen en stikken. Heb je ook al eens wat met een katoentje gemaakt dan is dat een pré. Je werkt in principe met je eigen naaimachine. Maar heb of kun je die niet meenemen dan zijn er ook, tegen vergoeding, een aantal naaimachines beschikbaar. Bij het reserveren van de workshop kun je aangeven of je hiervan gebruik wilt maken.

Voorbereiding

Doorgeven van de gewenste maat, uitzoeken van de stof of stoffen en voorwassen van de stof

Details

  • Plaats: Stof&Wol, Belcrumweg 30 Breda.
  • Tijd: 3 uur (meestal in de ochtend van 10.00 tot 13.00)
  • Inbegrepen: stof, garen en patroon en koffie/thee plus iets lekker
  • Meenemen : je eigen naaimachine (het is eventueel mogelijk een naaimachine te huren, het aantal is wel beperkt en op=opl)
  • Kosten: €45 (inclusief materiaal) evt €2,50 extra voor gebruik naaimachine.