Scheepjes – Pakket Scrumptious Squares en/of Scrumptious Stripes

Maak de Scrumptious Squares blanker en/of de Scrumptious Stripes blanket met 1 Colour pack Scrumptious.

Je hebt voor beide dekens maar een half pak nodig, dus bepaal zelf of je ze allebei maakt of iets anders doet met de ander heft van het pak!

Je kunt ook twe ker dezlefde deken haken maar dn met een ander kleurstelling.

De Scrumptious Stripes Blanket vol met structuur is geschikt voor beginnende hakers!

Regenboogrijen van bessensteken en vasten worden omlijst met een gestreepte rand en naar wens kwastjes in de hoeken. Crafters hebben hier een half Colour Pack voor nodig en kunnen de kleurnummers volgen in het patroon om de deken van 192 x 130 cm te maken. Het is ook mogelijk de volgorde van de kleuren naar wens aan te passen en andere kleuren uit het Colour Pack te gebruiken.

De Scrumptious Squares Blanket is een geweldige variatie op een granny squaredeken. Dit patroon is geschikt voor avontuurlijke beginners en er worden reliëfstokjes gebruikt om een bijzondere textuur te creëren. Een vierkantje maak je met 1 minibol; perfect voor diegene die graag haakwerk ergens mee naar toe neemt. Motieven worden samengehaakt volgens het schema waarna deze prachtige deken van 110 x 170cm, wordt afgewerkt met een rand.

91,0098,00

Artikelnummer: pakketscrumptiousquaresandtilestiles Categorieën: , Tags: , ,
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.