Welkom bij Stof&Wol. Een winkel voor stoffen, wol en fournituren centraal gelegen aan de rand van bruisend Belcrum, op de Belcrumweg 30 in Breda. Goed bereikbaar met zowel OV (bus en trein op loopafstand) als met de auto . Je kunt 2 uur gratis parkeren bij onze overburen Aldi en Jumbo!

En natuurlijk vooral: ruim 220m2 met veel leuke stoffen, garens en fournituren. We volgen de trends op de voet en kopen alleen kwalitatief goede producten in. Dat doen we zo duurzaam mogelijk: liefst dichtbij in Europa en zo verantwoord mogelijk geproduceerd .

Dat betekent zeker niet altijd duur: voor ieder portemonnee is er wel wat te vinden. Ook zijn er altijd wel leuke aanbiedingen in de winkel.

We hebben een uitgebreid basisassortiment zodat je ook voor je (bijpassende) uni’s kunt slagen. En niet alleen dames en meisjes komen bij ons aan hun trekken, we staan ook bekend om de brede keuze voor jongens en heren!

Kijk rond in de Stof & Wol webshop om een indruk te krijgen van wat we hebben. We weten wat we verkopen en goed advies bij je aankopen is dus vanzelfsprekend. Voor wie meer wil, bieden we bovendien ook inspiratie door middel van workshops.

Daarnaast hebben we ook een stomerij depot en afgiftepunt voor naaimachineonderhoud. Hierbij maken we gebruik van verschillende professionele partners.

Ben je zelf niet zo creatief maar wel op zoek naar een cadeautje voor een creatieveling? Kom langs voor een leuk boek, pakket of een cadeaubon.

Volg Stof&Wol op Facebook, Instagram en Pinterest!

Kijk voor meer nieuws ook op de facebookpagina: www.facebook.com/stofenwol. Door deze pagina te liken blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Of volg onze instagram account www.instagram.com /stofenwol. Ook de pinterest pagina is meer dan de moeite waard. Hier vind je links naar tal van leuke ideeën en vaak gratis patronen.

Tot ziens aan de Belcrumweg of in de webshop!

cristal cleaning
servicepunt