Welkom bij Stof&Wol. Een winkel voor stoffen, wol en fournituren centraal gelegen aan de rand van bruisend Belcrum, op de Belcrumweg 30 in Breda. Goed bereikbaar met zowel OV (bus en trein op loopafstand) als met de auto . Je kunt 2 uur gratis parkeren bij onze overburen Aldi en Jumbo!
winkel stof&wol

En natuurlijk vooral: ruim 200m2 met veel leuke stoffen, garens en fournituren. We volgen de trends op de voet en kopen alleen kwalitatief goede producten in . Dat betekent zeker niet atijd duur: voor ieder portemonnee is er wel wat te vinden. Er zijn ook altijd wel leuke aanbiedingen. we hebben een uitgebreid basisassortiment zodat je ook voor je (bijpassende) uni’s kunt slagen. En niet alleen dames en meisjes komen bij ons aan hun trekken, ook voor jongens en heren is er volop keus!

Kijk rond in de Stof & Wol webshop om een indruk te krijgen van wat we hebben. We weten wat we verkopen en goed advies bij je aankopen is dus vanzelfsprekend. Voor wie meer wil, bieden we bovendien ook inspiratie door middel van workshops.

Daarnaast hebben we ook een stomerij depot, kledingreparatie- en maakservice en afgiftepunt voor naaimachineonderhoud. Hierbij maken we gebruik van verschillende professionele partners.

Ben je zelf niet zo creatief maar wel op zoek naar een cadeautje voor een creatieveling? Kom langs voor een leuk boek, pakket of een cadeaubon.

Volg Stof&Wol op Facebook, Instagram en Pinterest!

Kijk voor meer nieuws ook op de facebookpagina: www.facebook.com/stofenwol. Door deze pagina te liken blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Of volg onze instagram account www.instagram.com /stofenwol. Ook de pinterest pagina is meer dan de moeite waard. Hier vind je links naar tal van leuke ideeën en vaak gratis patronen.

De winkel is gestart in maart 2015 en blijft zich uitbreiden en vernieuwen. Er is dus altijd wel iets te ontdekken.

Openingstijden (uitsluitend op afspraak)

  • maandag:    gesloten
  • dinsdag;      10.00-17.30
  • woensdag:   10.00-17.30
  • donderdag:  10.00-17,30
  • vrijdag:         10.00-17.30
  • zaterdag:      10.00-16.00
  • zondag:         gesloten

Tot ziens aan de Belcrumweg of in de webshop!

cristal cleaning
servicepunt