Welkom bij Stof&Wol. Een winkel voor stoffen, wol en fournituren centraal gelegen aan de rand van bruisend Belcrum, op de Belcrumweg 24 in Breda. Goed bereikbaar met zowel OV (bus en trein op loopafstand) als met de auto . Je kunt 1,5 uur gratis parkeren bij onze overburen Aldi en Jumbo!
winkel stof&wol

En natuurlijk vooral: 120m2 met veel leuke stoffen, garens en fournituren voor een goede prijs. Regelmatig nieuwe stoffen en altijd wel  leuke aanbiedingen. Kijk rond in de Stof & Wol webshop om een indruk te krijgen van wat we hebben. We weten wat we verkopen en goed advies bij je aankopen is dus vanzelfsprekend. Voor wie meer wil, bieden we bovendien ook inspiratie door middel van workshops.

Daarnaast hebben we ook een stomerij depot, kledingreparatie- en maakservice en afgiftepunt voor naaimachineonderhoud. Hierbij maken we gebruik van verschillende professionele partners.

Ben je zelf niet zo creatief maar wel op zoek naar een cadeautje voor een creatieveling? Kom langs voor een leuk boek, pakket of een cadeaubon.

Volg Stof&Wol op Facebook en Pinterest!

Kijk voor meer nieuws ook op de facebookpagina: www.facebook.com/stofenwol. Door deze pagina te liken blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.  Ook onze pinterest pagina is meer dan de moeite waard. Hier vind je links naar tal van leuke ideeën en vaak gratis patronen.

De winkel is gestart in maart 2015 en blijft zich uitbreiden en vernieuwen. Er is dus altijd wel iets te ontdekken.

Openingstijden

  • maandag:    gesloten
  • dinsdag;      10.00-17.30
  • woensdag:   10.00-17.30
  • donderdag:  10.00-17,30
  • vrijdag:         10.00-17.30
  • zaterdag:      10.00-16.00
  • zondag:         gesloten

Tot ziens aan de Belcrumweg of in de webshop!

cristal cleaning
servicepunt