Altijd al met de naaimachine willen leren omgaan maar daar nooit aan toe gekomen? Nooit achter de naaimachine willen zitten maar wil je het nu toch eens proberen?  Stof&Wol helpt je op gang met een cursus ‘Naaien Voor Dummies’

Opzet

In totaal 10 lessen brengen we je van nul – hoe werkt nu eigenlijk een naaimachine en hoe knip je een stof – tot een beginner met behoorlijk wat ervaring. We beginnen met een eenvoudig project: een shopper of een kussenhoes. Vervolgens pakken we een wat moelijker project en zo ga je verder en leer je de basics. de exacte invulling wordt bepaald in overleg met de groep waarin je les hebt. Basis is wel dat er telkens aan een vergelijkbaar project wordt gewerkt zodat je ook optimaal van elkaar kun leren. Om te zorgen dat iedereen voldoende aandacht krijgt is de groep niet te groot: maximaal 4 deelnemers.

De lessen worden gegeven door Esmée, die naast een gedegen vakopleiding en ervaring ook veel enthousiasme meeneemt naar de lessen!

Details

  • Tijd: 10 lessen van 2 uur per week
  • Waar: Stof&Wol, Belcrumweg 24, 4815 HB Breda
  • Aantal deelnemers: maximaal 4 per groep
  • Kosten: 150 euro inclusief gebruik van naaimachine en naaigaren. Stoffen en overige materialen moet je zelf aanschaffen, je krijgt hierop als leerling 10% korting in de winkel
  • Meenemen: je eigen naaimachine als je die hebt en als je dat wilt. Ons advies is om zoveel mogelijk met je eigen machine te werken zodat je die goed leert kennen.

Planning

kijk op de workshoppagina!