Regelmatig biedt Stof&Wol workshops. Om je te inspireren, om dingen te leren, om kennis te maken met iets wat je nog niet kende. Het aanbod aan workshops is nog volop in ontwikkeling en breidt zich langzamerhand uit. Volg dus deze site en/of de facebookpagina om te weten wat er is en gaat komen. Door middel van het contactformulier kun je ook aangeven waarin je precies geïnteresseerd bent (graag met onderwerp en niveau). Dan laten we het weten als er iets passends voor je aankomt.

Stof&Wol biedt helaas geen langer lopende naailessen aan volwassen. Ben je hier naar op zoek kijk dan op onze pagina met naaischolen in Breda en omgeving om te kijken waar dit wel kan!

Op al onze workshps zijn onze algemene voorwaarden voor workshops van toepassing.

Workshop volgen?

Planning

Op dit moment staan de volgende workshops gepland. Klik op de link naar de pagina van een specifieke workshop voor meer informatie.

  •  Elke dinsdag van 16.00-17.30, m.u.v. de schoolvakanties: Kids creatief atelier. Instromen kan per elke 1e van de maand en als er ruimte is in de groep. Om uit te proberen kun je ook een proefles nemen.
  • Elke woensdag van 13.30 tot 15.00 m.u.v. de schoolvakanties: Kids creatief atelier.. Instromen kan per elke 1e van de maand en als er ruimte is in de groep. Om uit te proberen kun je ook een proefles nemen.
  • Op vrijdagen van 10.00 tot 12.00 van 21 september tot en met 30 november (m.u.v. de herfstvakantie): Cursus ‘Naaien voor dummies.’ Meld je aan via de webshop of in de winkel.
  • Woensdag 17 oktober van 13.00 tot 14.30 en van 15.00 tot 16.30: proefmiddag Kids Creatief Atelier.
  • Vrijdag 19 oktober van 10.30 tot 15,30: Haal meer uit je lockmachineDeze workshop is helaas vol
  • Zaterdag 20 oktober van 10.30 tot 15.30: Haal meer uit je lockmachine. Deze workshop is helaas vol
  • Zaterdag 27 oktober van 10.30 tot 13.00: Maak een babybroekje .Meld je aan via de webshop of in de winkel.
  • Zaterdag 3 november van 10.30 tot 13.00 Workshop voor dummies: maak een shopper.
  • Vrijdag 7 december van 10.30 tot 16.30 Secret Sew Along Fabric Mood. Meld je aan via de webshop of in de winkel.
  • Zaterdag 8 december van 10.30 tot 16.30 Secret Sew Along Fabric Mood. Meld je aan via de webshop of in de winkel.

Meld je aan voor een workshop in de winkel, door het contactformulier te gebruiken of door de workshop te kopen in de webshop (dat is het snelst!). In alle gevallen geldt: je inschrijving is pas definitief als het bedrag voor de workshop is betaald. Bij inschrijving voor een workshop of cursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor workshops.

Aanbod

Niet alle workshops die we bieden staan op dit moment ingepland,  kijk  in het submenu rechts voor alle mogelijkheden.  Zie je hierbij iets staan wat je aanspreekt maar nu niet is gepland? Laat ons weten dat je interesse hebt. Mocht je een groep van 3 tot 6 personen hebben die geïnteresseerd is  dan kunnen we het zelfs in overleg speciaal voor je inplannen op een passend moment! Gebruik hiervoor het contactformulier.

Workshop op maat?

Heb je een specifieke wens en/of wil je met een groep een workshop op maat volgen? Laat het weten via het contactformulier en we nemen contact op om het nader door te spreken! Zowel voor volwassenen als voor kinderen is een workshop op maat mogelijk

Workshop geven?

Heb je zelf interesse om een workshop te geven bij Stof&Wol, laat het dan ook weten. Dan kunnen  we in overleg kijken wat er wanneer kan passen. Alles waarbij stoffen of garens te pas komen kan daarvoor in aanmerking komen, De winkel heeft inmiddels een groot bereik opgebouwd, zeker interessant dus als je een groter publiek zoekt. De goede bereikbaarheid is ook een groot pluspunt. En alles wat op en of andere manier met textiel (stoffen of garens) te maken heeft kan passen in de setting van Stof&Wol. Ook dit kan via het contactformulier

workshops bij Stof&Wol