Regelmatig biedt Stof&Wol workshops. Om je te inspireren, om dingen te leren, om kennis te maken met iets wat je nog niet kende. Het aanbod aan workshops is nog volop in ontwikkeling en breidt zich langzamerhand uit. Volg dus deze site en/of de facebookpagina om te weten wat er is en gaat komen. Door middel van het contactformulier kun je ook aangeven waarin je precies geïnteresseerd bent (graag met onderwerp en niveau). Dan laten we het weten als er iets passends voor je aankomt.

Stof&Wol biedt helaas geen langer lopende naailessen. Ben je hier naar op zoek kijk dan op onze pagina met naaischolen in Breda en omgeving om te kijken waar dit wel kan!

Op al onze workshps zijn onze algemene voorwaarden voor workshops van toepassing.

Workshop volgen?

Planning

Op dit moment staan de volgende workshops gepland. Klik op de link naar de pagina van een specifieke workshop voor meer informatie.

  • Zaterdag 31 augustus van 10.30 tot 14.30: Workshop omgaan met de coverlock. Meld je aan via de webshop of in de winkel.
  • Zaterdag 24 augustus van 10.00 tot 16.30: Workshop Trixie Trail tas maken. Meld je aan via de webshop of in de winkel.

Meld je aan voor een workshop in de winkel, door het contactformulier te gebruiken of door de workshop te kopen in de webshop (dat is het snelst!). In alle gevallen geldt: je inschrijving is pas definitief als het bedrag voor de workshop is betaald. Bij inschrijving voor een workshop of cursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden voor workshops.

Aanbod

Niet alle workshops die we bieden staan op dit moment ingepland,  kijk  in het submenu rechts voor alle mogelijkheden.  Zie je hierbij iets staan wat je aanspreekt maar nu niet is gepland? Laat ons weten dat je interesse hebt. Mocht je een groep van 3 tot 6 personen hebben die geïnteresseerd is  dan kunnen we het zelfs in overleg speciaal voor je inplannen op een passend moment! Gebruik hiervoor het contactformulier.

Workshop op maat?

Heb je een specifieke wens en/of wil je met een groep een workshop op maat volgen? Laat het weten via het contactformulier en we nemen contact op om het nader door te spreken! Zowel voor volwassenen als voor kinderen is een workshop op maat mogelijk

Workshop geven?

Heb je zelf interesse om een workshop te geven bij Stof&Wol, laat het dan ook weten. Dan kunnen  we in overleg kijken wat er wanneer kan passen. Alles waarbij stoffen of garens te pas komen kan daarvoor in aanmerking komen, De winkel heeft inmiddels een groot bereik opgebouwd, zeker interessant dus als je een groter publiek zoekt. De goede bereikbaarheid is ook een groot pluspunt. En alles wat op en of andere manier met textiel (stoffen of garens) te maken heeft kan passen in de setting van Stof&Wol. Ook dit kan via het contactformulier

workshops bij Stof&Wol