Let op: ivm vakantie worden pakketten van 23 juli tot en met 13 augustus 2018 niet verzonden. Met kortingscode ‘zomervakantie2018’ krijg je in deze periode 10% korting op je aankopen van stoffen en wol, ter compensatie van het ongemak.

Verzendtermijnen

De winkel van Stof&Wol is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op deze dagen proberen wij de pakketten – indien mogelijk – dezelfde dag, maar uiterlijk de werkdag  erop, aan te bieden bij de Postnl. Het duurt dan binnen Nederland en België 1 tot2 werkdagen tot het pakketje aankomt.

Verzendkosten

De kosten van verzenden hangen af van de bestemming (land) en binnen Nederland ook van de omvang van het pakket.

Binnen Nederland

We gaan hierbij standaard uit van 5,95. Dat is het bedrag voor een pakker wat niet door de brievenbus past. Kan je pakket wel door de brievenbus dan bieden we het aan als brievenbuspakket en zijn de verzendkosten 3,95. Het teveel betaalde krijg je dan teruggestort op je rekening.

Naar België of Duitsland

In alle gevallen via PostNL en de Belgische of Duitse post, kosten  7,95. Verzending als brievenbuspost is helaas niet mogelijk.

Gratis verzending bij > 50 euro

Bestel je voor meer dan 50 euro dan is de verzending gratis. Het kan dus lonen om een aantal bestellingen te combineren!