Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Logo Chat Chocolat stoffen

-50%
Oorspronkelijke prijs was: €26,95.Huidige prijs is: €13,47. per meter

Prachtige stoffen van het Belgische stoffenmerk Chat Chocolat. De Belgische ontwerpster Veronique Vereyken ontwerpt een toegankelijke lijn van stoffen met een simpel design in warme kleuren. De oplage van Chat Chocolat is klein.

Stoffenwinkel Stof&Wol verkoopt in Nederland de complete stoffen lijn uit de collecties Solid as a Rock en All Animals are Equal. De vele foto’s bij de collecties laten zien hoe je de stoffen toepast. Kwalitatieve Tricot, French Terry en mooie Jersey combineer je met de bijpassende boord. Effen kleuren, of een mooie print: de mogelijkheden van Chat Chocolat zijn veelzijdig.

De stoffen van Chat Chocolat zijn GOTS gecertificeerd. GOTS staat voor ‘Global Organic Textile Standard’. Deze internationale standaard ziet erop toe dat de stoffen gemaakt zijn van vezels die voor minimaal 70% geteeld worden zonder synthetische gewasbeschermingsmiddelen, genetisch gemodificeerde organismen en kunstmest. Boeren telen katoen, wol, zijde, vlas en hennep vaak biologisch; katoen wordt het vaakst biologisch geteeld.

Lees hier verder onze nieuwsartikelen over Chat Chocolat.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.