Resultaat 1–16 van de 220 resultaten wordt getoond

Fibre Mood overzicht stoffen bij Stof & Wol

Fibre Mood Stoffen Collectie

Sinds 2019 brengt het merk Fibre Mood ook een stoffen lijn uit. Stof & Wol, de stoffenwinkel in Breda en webshop, voert al vanaf het begin de Fibre Mood stoffen.

 

Het grootste doel van Fibre Mood is het inspireren van mensen, om creatief bezig te zijn en trendy kledingstukken te maken voor zichzelf én hun omgeving. Vandaar het motto van Fibre Mood: ‘Make it Yours! Create, Share, Inspire’.

 

Naast het Fibre Mood Magazine, voert Stof & Wol nu ook de stoffen van Fibre Mood. Zij is daarmee een van de geselecteerde stoffenwinkels in Nederland die dit Belgische stoffen merk voert.

 

Waarom Fibre Mood?

De naam is overigens heel bewust gekozen. In een interview geeft oprichter Isabelle aan “Aangezien we ons niet enkel op de Belgische markt focussen, waren we op zoek naar een naam die in elke taal goed en sterk klinkt. We willen bovendien twee kernboodschappen uitdragen: het materiaal en technische aspect enerzijds, maar ook de passie en het gevoel die met naaien gepaard gaan. Met de naam Fibre Mood tikken we beide zaken af! Een leuke extra is dat de naam goed blijft hangen.”

 

Hieronder tref je onze Fibre Mood collectie aan. Heb je vragen, neem dan vooral contact met ons op.

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.