Volop zomersale bij Stof&Wol

De vakantie staat weer voor de deurdus het is er weer tijd voro: de jaarlijkse zomeruitverkoop!

Een flink deel van de zomercollectie aan stoffen, met t name de stoffen met prints, is afgeprijsd. Met ingang van deze week zelfs met 40%!En neem je 2 meter of meer van een stof mee, dan wordt het zelfs 50%. Dit laatste werkt helaas alleen inde fysieke winkel, misschien een mooie reden om eens langs te komen?

Ook in de garens zijn er volop aanbiedingen. We nemen weer afscheid van bepaalde garens en die gaan nu dus met 40 tot 50% korting weg! Je vindt alle aanbiedingen voro stoffen en garens overzichtelijk in de webshop in de categorie ‘Summer Sale 23’. Op de startpagina staat al een knop waarmee je direct naar deze categorie kunt.

Daarnaast gaan we ook opschonen in de fournituren- en patronenhoek. Deze artikelen vind je met name in de winkel aan de Belcrumweg, aangezien het niet doenlijk is om dit allemaal online te zetten. Op Instagram en Facebook zullen we je wel laten weten wat er in de uitverkoop terechtkomt. Volg ons nu dus zeker daar!

Langskomen in de winkel in deze periode is sowieso extra aan te bevelen omdat ook voor andere artikelen er daar meer aanbiedingen aanwezig zijn.

Momenteel is er al behoorlijk wat afgeprijsd, maar er komen nog nieuwe artikelen bij in de uitverkoop. Vind je nu niet wat je zoek kom dan zeker later nog eens langs. Heb je iets gevonden, wacht dan niet te lang want op=op.

Zo maken we samen in de winkel weer ruimte voor de nieuwe collectie die na de vakantie weer binnen zal komen!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.