Fibre Mood editie 24 (Special no 2) is er!


De nieuwste editie van Fibre Mood, editie 24, is weer uit! Het is weer een Special, de 2e, met extra veel patronen. Het is ook een echt vakantienummer, geuld met modellen om de komende vakantieperiode van te genieten (en ook daarna nog ;-)). Met bijvoorbeeld een badpak, wat ook prima als body kan worden ingezet.

In deze editie ook volop aandacht voor kindermode. Met verschillende modellen waarbij je kind in een eigen versie van al bekende Fibre Mood succesnummers kan rondlopen. En gewoon fijne kleding ook voor hen voor deze zomervakantie.

De collectie aan stoffen die is gebruikt is weer heel veelzijdig en vooral kleurrijk En is natuurlijk weer te krijgen bij Stof&Wol. Ze is ook weer goed te combineren met de collecties van de voorgaande twee nummers.

Kom dus snel lang in winkel of webshop om ze te bewonderen en je slag te slaan. De populairste stoffen zijn vaak snel uitverkocht!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.