Knip Mode augustus én stoffen bij Stof&Wol!

knipmode augustus 2023

Knip Mode is het grootste patronenblad van Nederland en voor velen het favoriete blad om mee te werken. Goed nieuws dus dat vanaf nu je weer een deel van de gebruikte stoffen kunt vinden bij Stof&Wol!

Het gaat om de stoffen van het Belgische Editex, een merk waar we al langer mee werken. De mooie en exclusieve stoffen zijn dan ook erg geliefd. er was de afgelopen periode zoveel vraag naar hun in de Knip gebruikte stoffen, dat we hebben besloten ze weer op te nemen in het assortiment.

De eerste uitgave van Knip Mode waar dit voro geldt is de edite van augustus . Deze ligt nu in de winkel, ook bij Stof&Wol. Net als de bijbehronde stoffen. Kom dus snel lang! En zie je in de toekomst n de Knip Mode dus dat een stof afkomstig is van Editex, kom dan zeker even kijken of wij deze ook hebben liggen. De eerste stoffen zijn al te bewonderen in winkel en webshop!

Ook de nieuwste Knip Mode tref je de komende maanden aan bij Stof&Wol. Je kunt dus in één klap je favoriete patronen blad en de bijbehorende stoffen aanschaffen!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.