Vakantie korting bij Stof&Wol

zomervakantie

De vakantie in het zuiden is nu volop begonnen en dat betekent dat Stof&Wol er ook even tussen uit gaat. Ook hier moeten we bijtanken van het afgelopen gekke jaar…

Van 1 tot en met 23 augustus is de winkel dus gesloten. Ook worden erin die periode geen bestellingen vanuit de webshop verstuurd. Plaats je echter wel een bestelling, dan krijg je hierop 10% extra korting op alle stoffen en garens. Dus óók op alle al afgeprijsde artikelen. Dit als goedmakertje voor het langer wachten.

Voer hiertoe bij het afronden van je bestelling de kortingscode ‘Vakantie2021’ toe en de korting wordt automatisch verrekend. Voor de al afgeprijsde artikelen geldt nog nog steeds dat de voorraad beperkt is, dus wacht niet te lang als je daar nog een graantje van wilt meepikken!

Na de vakantie komen de nieuwe stoffen en garens weer binnen en zie ik je graag langskomen in winkel of webshop om die te bewonderen!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.