Psst…Verlenging vakantiekorting

verlenging vakantiekorting

Bij terugkomst van onze vakantie kwam ik tot een vervelende ontdekking. De kortingscode van 10% die ik voor jullie had bedacht was namelijk met een tikfout ingevoerd in de webshop 😲. Geen wonder dus dat ik al verschillende berichten zag over het niet werken van de code. 😔Dat was natuurlijk niet de bedoeling, dus iedereen die hierover een melding heeft gedaan en al een bestelling heeft geplaatst: natuurlijk krijg je alsnog de korting.

Voor iedereen die vanwege dit probleem heeft afgezien van de bestelling: de code is nu goed ingevoerd 😅 en met een week verlengd tot en met 30 augustus.Er zal nog steeds wel een vertraging zijn in de uitlevering, maar de korting heb je dan n ieder geval in de pocket .En oh ja, die code is dus: ‘Vakantie2021’. Let hierbij wel op de hoofdletter aan het begin!

Ook in de winkel geldt de korting: tot en met deze zaterdag krijg je 10% korting op al je aankopen van stoffen en garens, dus ook op de al afgeprijsde artikelen.😎Dan kunnen we zo met zijn allen lekker ruimte gaan maken voor alle nieuwe stoffen en garens die vanaf nu weer binnen gaan komen!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.