Stenzo en meer nu aan -40%

sale bij Stof&Wol

De vakantie komt er aan dus de sale bij Stof&Wol zet door. Na de vakantie hebben we immers ruimte nodig voor alle nieuwe stoffen en garens!

Vanaf nu zijn vrijwel alle stoffen die eerst met 20% waren afgeprijsd nu met een korting van 40%. Kom je langs in de winkel, dan krijg je bij afname van 2 meter of meer van dezelfde stof zelfs een korting van 50%! Leuk voor de maxi-dress die je nog van plan was of die twinning outfit met je mini-me

Ook de coupons mogen nu wat sneller de deur uit, dus neem je er 2 mee, dan betaal je er maar één (de goedkoopste is dan gratis). En dan hebben we natuurlijk nog steeds een heleboel stoffen die met kortingen van 75% of zelfs meer weg mogen. Daar zit van alles tussen dus het is zeker de moeite waard er even door heen te neuzen.

En dan hebben we het ook over niet zo maar stoffen maar over de prachtige tricots van Stenzo, mooie viscoses van Polytex en heel veel ander moois.

Dus wacht niet te lang en kom langs in winkel of webshop. Want nog steeds geldt: op=op en weg=pech.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.