See You At Six Autumn 22 komt er aan!

see you at six linen viscose eden

Het is al jarenlang één van de populairste merken bi Stof&Wol: See you at Six. Geen wonder, want met hun mooie designs en onderling goed te combineren kleuren heb je lang plezier van wat je maakt met hun stoffen

De nieuwe collectie voor herfst 2022 ligt al bijna weer in de winkel en is weer prachtig! Met zowel qua kleur, print als materiaal weer veel vernieuwing. Maar wees gerust, de french terry’s met perfect matchende boordstof zijn ook gewoon weer van de partij. Net als de prachtige prints op canvas die vooral voor tassen erg populair zijn.

Vanaf vrijdag 14 oktober om 18.00 mogen de stoffen in de verkoop. Vanaf dat moment zijn ze dan ook via de webshop aan te kopen. Wil je ze toch ophalen in de winkel, kies dan voor ‘afhalen’ de stof ligt in de loop van vrijdag voor je klaar. Je kunt ook gerust komen zonder dat je bericht hebt gehad: eventueel knip ik het ter plekke als ik er dan nog niet aan toe ben gekomen.

En mocht je nog wat meer willen van See You At Six: er zijn ook nog verschillende stoffen van eerdere collecties beschikbaar, alles aan 20% korting. Zowel online als in de winkel!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.