Fibre Mood 21 is gearriveerd (en de stoffen ook)

fibre mood editie 21 september 2022

De herfst begint nu echt, de dagen worden korter en het weer verandert. Zeker tijd dus voor de nieuwste editie van Fibre Mood die vanaf vandaag in de winkel (en webshop) ligt. Vol met patronen voor dit seizoen!

Ook in deze editie pakt Fibremood de nieuwste trends op modegebied weer feilloos op. Resultaat is een collectie patronen waarmee je mooi je herfstgarderobe weer kunt aanvullen. Met jurken, tops, een jasje, een sweater, een rok…

Ook de bijbehorende stoffen zijn er weer. De collectie bestaat weer uit bijzondere stoffen met een echte FibreMood twist. Ze zijn qua kleuren bovendien ook mooi op elkaar afgestemd en onderling dus goed te combineren.

Kom dus snel kijken in winkel of webshop naar al het moois en sla je slag! De populairste stoffen zijn vaak snel uitverkocht dus wacht niet te lang als je je je oog hebt laten vallen op een specifieke stof.

En wil je we iets van Fibre Mood maken maar helemaal je eigen stof uitkiezen? We hebben meer dan genoeg dus ook dan slaag je vast bij Stof&Wol!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.