Fibre Mood Special nummer 1 komt er aan!

Fibre Mood special 1

Fibre Mood is inmiddels al een goede bekende en alle fans wachten dan ook telkens met spanning op de nieuwste editie. Deze keer wordt dat een Special! Met natuurlijk weer veel nieuwe patronen, waarmee je zeker de komende feestdagen (maar ook daarna nog) hoge ogen kunt scoren.

En in deze special vind je ook maar liefst 17 nieuwe patronen, 5 meer dus dan gebruikelijk. Ze zijn weer heel gevarieerd dus de kans is nu nóg groter dat je er meerdere van gaat maken. Daarnaast in dit nummer nog een extra verrassing!

Vanaf 30 november gaat dit unieke nummer in de verkoop. De verkoop gaat vaak hard, wil je deze keer zeker niet misgrijpen reserveer dan alvast je exemplaar! Dat kan door langs te komen in de winkel of door het nummer aan te schaffen via de webshop. Voor het laatste klik hier. Het tijdschrift ligt dan op 30 november voor je klaar in de winkel óf in je brievenbus!

Tip: deze editie is zeker ook erg leuk om kado te krijgen (of te geven). Op je lijstje voor Sinterklaas dus?

Ook de bijbehorende stoffen zijn natuurlijk in aantocht, volg deze nieuwsberichten en social media om te weten wanneer je deze mag komen bewonderen. We hebben ook nog verschillende stoffen uit de vorige collecties beschikbaar én een aantal mooie coupons. Kun je dus niet wachten kijk dan zeker eens of er daar iets van je gading tussen zit!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.