Relaxed en verantwoord winkelen bij Stof&Wol

relaxed e verantwoord winkelen ij Stof&Wol

Winkelen op afspraak, het was en is even wennen. Veel klanten hebben al de weg naar de winkel gevonden sinds dat op afspraak mag. Maar we krijgen nog veel vragen want hoe werkt dat nu precies?

Het begint met het maken van een afspraak. Dat kan online, via de app op deze website. Of bel gedurende openingstijden met de winkel op 076-532 7424. Hierbij kan worden gekozen voor een half uur of een uur. Standaard reserveer je voor één persoon, maak dus een extra reservering als je met twee wilt komen. Voor kinderen tot en met 12 jaar is geen reservering nodig, die mogen zo mee!

Door de grote ruimte in de winkel (ruim 200m2!) mogen er maximaal 8 klanten binnen. De reserveringen liggen echter altijd lager. Dat betekent ten eerste dat je echt alle ruimte hebt om ook goed afstand te kunnen houden van andere klanten. Winkelen bij Stof&Wol is dus zeker veilig! Ook betekent dit dat, als je toch wat meer tijd nodig hebt, dit niet meteen een probleem is. Je wordt niet opgejaagd om binnen een bepaalde tijd de winkel weer te verlaten. Winkelen bij Stof&Wol is dus ook nog steeds ontspannen, wel zo fijn in deze spannende tijd.

Heb je nu toch nog vragen over het op afspraak winkelen bij Stof&Wol? Stel ze gerust! En graag tot ziens in onze vernieuwde winkel!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.