Katia garens én stoffen nu ook bij Stof&Wol

katia slow fashion

Katia is al jaren ene begrip als het om haak- en breigarens gaat. Mooie garens voor een goede prijs, begeleid door aansprekende patronen. Al langer stond dit merk dus al op het verlanglijstje maar de ruimte ontbrak

Met de verhuizing kwam daar echter wel de ruimte en vanaf nu kun je dus bij Stof&Wol terecht voor de garens van Katia. De collectie moet nog groeien, we beginnen met de basisgarens. Het is echter altijd mogelijk om snel te bestellen wat niet in huis is. En ook die basis heeft al een behoorlijke omvang!
 
Zeg je Katia, dan zeg je de laatste jaren ook stoffen. En niet zo maar stoffen, maar een mooie collectie die echt iets anders brengt. Ook voor de stoffencollectie van Katia is dus een plekje ingeruimd en deze in=vind je vanaf nu ook Bij Stof&Wol.
 
Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in de webshop of nog beter, kom voelen in de winkel. Want voor de garens van Katia geldt zeker: als je ze gevoeld hebt wil je niet anders!
 
 
 
 
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.