Nog een nachtje slapen en dan… de nieuwe See you at Six!

see you at six spring 2021

Het is lente dus dat betekent: weer een nieuwe collectie van See you at Six. Zoals gebruikelijk wordt de verkoop gezamenlijk gestart en dit keer is dit op vrijdag 19 maar om 20.00u. Nog één nachtje slapen dus!

Ook Stof&Wol heeft weer de hele collectie en deze zal vrijdag om klokslag 20.00u in de webshop verschijnen. De combinatie van verbouwing en avondklok maakt het helaas onmogelijk om fysiek in de winkel met de verkoop te starten. Er is echter van de stoffen waarvan ik veel verwacht extra ingekocht dus hopelijk genoeg voor zowel on- als offline. Van deze stoffen zal ik ook niet meteen alles online zetten.

mousseline see you at six

Ook deze keer komt See you at Six weer met een nieuwe kwaliteit, de op dit moment erg populaire mousseline of hydrofiel. Werd dit eerst alleen voor babyspulletjes gebruikt, tegenwoordig wordt het ook volop toegepast in kleding. Het is dan ook een perfect materiaal voor luchtige zomerstukken. See you at Six komt in dit materiaal met een aantal prachtige prints én effen kleuren.

Ook de frencht terry’s, viscose en canvas zijn er weer. En de collectie wordt dit keer afgemaakt met een nieuwe uitgave van van de glitter veters.

Volop reden dus om vrijdag vánaf 8 uur te gaan neuzen in de webshop!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.