Nieuwe La Maison Victor al gezien? Alle stoffen op voorraad!

De nieuwste La Maison Victor is weer uitgekomen, een moment waarop door velen met spanning wordt gewacht. Ook door ons, want we hebben dan wel alle stoffen in de collectie, maar weten van tevoren niet wat ze er mee gaan doen!

Weer boordevol mooie modellen…

Ook deze uitgave is weer een pareltje met verschillende modellen die we deze zomer vast vaak terug zullen gaan zien. Tof ook dat er ook voor iedere doelgroep weer iets in staat: dames, heren, meiden en jongens.

… met mooie stoffenwaterijsjes blauw about blue paperpigeon ice blue

Dat de stoffen mooi waren wisten we al (want ze liggen al even in de winkel) maar nu kan iedereen ze zien. Er zijn ook stoffen gebruikt (de tricots met ijsjes en vogels) die niet van het label La Maison Victor zijn, maar van het Belgisch About Blue. Aangezien we al langer met dit mooie merk werken, kun je ook die in de winkel vinden. Van de ijsjes hebben we zelfs nog een extra versie met blauwe waterijsjes!

We helpen je weer graag!

Wil je dus aan de slag met een of meer van de modellen van deze La Maison Victor, kom dan snel langs. Ook als je iets anders wilt dan de door hen gebruikte stof hebben we volop keus en helpen we je hierbij graag. Of als je een van de stoffen voor iets totaal anders wilt gebruiken natuurlijk! Ook in de webshop vind je alle stoffen terug

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.