Boord Hamburger Liebe/Albstoffe This Summer collectie is binnen!

cuff m this summer hamburger liebe albstoffe

Het is inmiddels al een begrip, de kant en klare boordjes van Hamburger Liebe in samenwerking met Albstoffe. Heel blij waren we dan ook met de kans om ook dit mooee product toe te kunnen voegen aan onze collectie. En vandaag is dan de collectie ‘This Summer’ binnen gekomen, de nieuwe collectie voor zomer 2018.

100% organisch!

De boordjes zijn van 100% organische katoen, GOTS gecertificeerd. En geproduceerd in Duitsland dus zeker weten dat het cuff me this summer albstoffe hamburger liebeeen verantwoorde productie is met topkwaliteit.

Prachtige ontwerpen

De prachtige ontwerpen van Hamburger Liebe gaan dus zeker lang mee zodat je lang van je werk kunt genieten. Ook de gebruikte elasthan is van topkwaliteit waardoor de boordjes mooi op vorm blijven

Moeilijk kiezen…

Het enige nadeel is dat er zoveel leuke ontwerpen zijn dat het moeilijk kiezen is. Misschien dan toch maar meerdere boordjes meenemen? Geen wonder dat deze boordjes de winkel uit vliegen!

Binnenkort ook de stoffen!

En snel zullen ook de bijbehorende stoffen van de collectie binnenvallen. Wordt vervolgd…

cuff me this summer icon lupaard grijs zwart boord hamburger leibe albstoffe cuff me this summer icon zwart roze harten boord hamburger liebe albstoffe cuff me this summer icon streep lichtblauw blauw wit hambrger liebe albstoffe

 

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.