Named – Hernieuwde patronen ook bij Stof&Wol!

named kielo wrap dress

De prachtige patronen van het Finse Named maken al langer deel uit van de collectie van stof en Wol. Met hun stijlvolle Scandinavische belijning bieden ze net wat anders dan de andere merken.

De best lopende patronen hebben nu een opfrisbeurt gehad. Het maatbereik is met maar liefst 4 maten uitgebreid en ook zijn er extra variaties toegevoegd op verschillende patronen. Daarnaast is de verpakking nog stijlvoller en luxueuzer geworden en heeft ze nu ook duidelijke informatie over benodigdheden op de achterkant.

Alle reden dus om (weer) kennis te maken met de Kielo wrap dress (& jump suit), de Inari dress, de Reeta shirt dress, de Olivia wrap dress, de Helmi trench blouse& tunic dress, de Talvikki sweater, de Ninni culotte, de Isla trench coat of de Lahja dressing gown. Alllemaal zijn ze bij Stof&Wol zowel op papier als als PDF te verkrijgen.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.