Named- Patroon Lahja unisex dressing gown pdf/download

De vernieuwde versie van het Lahja dressing gown patroon van het Finse Named. Het maatbereik is flink aangepast. Tot en met damesmaat 56 (Nederlandse 52) is het patroon nu te gebruiken!

De Lahja badjas is een casual rechtgesneden unisex kledingstukj. Het Finse woord Lahja betekent ‘geschenk,  de badjas is dan ook een mooi geschenk voor een vriend(in) of jezelf!

Er zijn twee versies: een enkellange en een op knielengte. Ook de n=mouwlengte kun je variëren. Beide variaties hebben grote opgestikte zakken en een ceintuursluiting

Stofadvies:  kies een voor een materiaal zonder stretch. Je ku kiezen voor een grover stof, zoals badstof, linnen of wafelkatoen. Of kies voor een soepelvallende viscose of satijn voor een meer luxe variant.

Na het betalen van dit patroon ontvang je direct een mail met de downloadlinks naar de patroonbestanden.. Geen mail ontvangen? Check je spambox!

14,00

Artikelnummer: lahjadressinggownnamedpdf Categorieën: , Tags: , , , , , , , , , , ,
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.