Named- Patroon Isla trench coat pattern pdf/download

De vernieuwde versie van het Isla trench coat patroon van het Finse Named. Het maatbereik is flink aangepast. Tot en met maat 56 (Nederlandse 52) is het patroon nu te gebruiken!

Deze tijdloze trench coat is een basisstuk voor je garderobe. De rechtgesneden en, gevoerde jas heeft heel veel details zoals een kraag met riempjes, een los rugdeel, steekzakken en een riem.

Achter heeft de jas een split voor extra comfort. De dubbelknoops sluiting geeft een klassieke look afgemaakt door de dubbele stiksels.

Stofadvies:  kies een medium gewicht, niet rekbare stof voor jassen zoals gabardine of keperkatoen. De voering moet licht en glad zijn.

Na het betalen van dit patroon ontvang je direct een mail met de downloadlinks naar de patroonbestanden. In verband met de omvang worden de werkinstructies je zo snel mogelijk nagestuurd. Geen mail ontvangen? Check je spambox!

 

j

18,00

Artikelnummer: islatrenchcoatnamedpdf Categorieën: , Tags: , , , , ,
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.