Nieuwe workshops lockmachine in 2023

workshop lockmachine

Het loopt weer lekker door met de workshops voor de lockmachine! Er komen dan ook veel vragen naar eennieuwe planning en die hebben we nu! In het nieuwe jaar (wat al snel dichterbij komt…) hebben we alvast weer twee workshops gepland.

Deze keer is het ook weer gelukt om op de populaire zaterdag een workshop in te plannen. Heb je hierin interesse, wacht dan zeker niet te lang met aanmelden wat de zaterdagworkshops lopen vaak snel vol.

In de workshops leer je echt omgaan met je machine. Alle soorten steken komen aan bod en je krijgt veel handige tips.
De workshops worden gegeven door Leonie Vos, een dame met passie voor lockmachines!

De workshop is geschikt voor alle merken en soorten lockmachines (ook combi-machines). Leonie kent ze allemaal! Je werkt in de workshop met het door haar ontwikkelde cursus-werkboek waarin alle proeflapjes geplakt worden van de toepassingen die je in de les maakt. Dit is een handig naslagwerk, helemaal voor jouw machine. 

Wil je nog wat meer weten voor je je aanmeldt voor een workshop? Hier vind je meer informatie over de workshop lockmachine. Aanmelden kan in de winkel of via de webshop.

Inofmatie vover de voedige planning van workshops vind je hier

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.