Volop nieuwe basics bij Stof&Wol

Soms lijkt het wel of de stoffenwereld alleen maar bestaat uit prints, bewerkte stoffen en zo meer. Maar waar maken we he meest gebruikt van? Precies, de effen stoffen die voor dit alles een basis zijn. Met een Engelse term noemen we die dan ook ‘basics’.

Het zijn stoffen die er altijd zijn, waar je altijd op kunt terugvallen. Met misschien afhankelijk vand e periode eens een ander kleur, maar wil je de stof een volgende keer weer hebben dan zal die er ook nog wel zijn. In tegenstelling tot prints waarbij nog al eens geld op=op. Waar zouden we zijn zonder basics!

Zeker op dit moment, waarin we veel outfits in effen kleuren zien. Vandaar ook misschien dat er nu ook meer nieuw aanbod komt van die basics, ook in de nieuwste kleuren.

Ben je op zoek naar een goede basis voor je nieuwste project, kijk dan dus zeker ook eens rond bij onze basic! Om het makkelijk te maken hebben we er in de webshop een aparte categorie voor aangemaakt.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.