Fibre Mood – Dress my Window – doe mee en win altijd!

fibre mood dress my window

Fibre Mood heeft een leuke wedstrijd gestart waarmee zowel Stof&Wol als jij kan winnen! Met de ‘Dress my Window’ campagne willen ze hun trouwe community in de spotlight zetten. Een wedstrijd waarmee ze het talent van sewistas in de kijker zetten en we tegelijkertijd de winkeliers een handje helpen met mooie etalages. Wat een combinatie!

Hoe werkt het?

Wel, jij als sewista (of knitista ;)) maakt met je getalenteerde vingers een  prachtige creatie die je dan naar Stof&Wol brengt voor een ereplaatsje in de etalage. Zo krijgt ik een mooie en inspirerende pop-up etalage. Hiervan stuur ik foto’s naar  Fibre Mood en zij geven ze een plaats in de spotlight op onze website. Als beloning krijg je voor het aanleveren van creatie via mij een pdf-patroon van Fibre Mood en maak je kans een om een jaarabonnement op dit prachtblad te winnen.

Extra: korting op de gebruikte stof, wol en fournituren

Ik maak graag de deelname nog extra interessant! Bij inlevering van je werkstuk krijg je van mij namelijk 10% terug van de aankoopkosten van de gebruikte stof of wol en fournituren. Voorwaarde is dan wel dat deze bij Stof&Wol zijn aangeschaft.
Mail bel of kom langs als je meer wilt weten over het meedoen aan deze wedstrijd!
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.