Lotte Martens – Go for it – nieuw in onze collectie

lotte martens go for it handgeprinte panelen

Lotte Martens is een Leuvense textielontwerpster die uitgaat van schoonheid als drijvende kracht. Na een studie Textielontwerp aan de textielacademie in Maastricht, waar Lotte ook later als docent en departementshoofd werkte, gooide ze in 2014 het roer om, Ze startte haar eigen textiellabel, dat inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde in stoffenland.

Duurzaam

Alle producten worden in kleine oplage bedrukt in het atelier in Leuven, door getalenteerde mensen uit bijzondere doelgroepen. De productie heeft geen restmaterialen: restmateriaal van de ene productielijn transformeren ze in een volgende. Met textiel van kleinere afmetingen ontwikkelen ze DIY-pakketten en accessoires.

 

French terry

De mooie en exclusieve stoffen van Lotte Martens vindt je sinds enige tijd terug in onze webshop en winkel. De collectie bestond uit prachtige French Terry in hele mooie kleuren en prints.

Panelen Go for it!

Deze week is die collectie aangevuld met de panelen op viscose polyester uit de voorjaarscollecite ‘Go For It!. Lotte Martens ontwikkelde zeven prachtige handgedrukte paneelstoffen met nieuwe prints en drukkleuren. Bij elk paneel zijn bijpassende uni stoffen te verkrijgen. De panelen zijn er nu ook in het ‘adult’ formaat van 120 cm hoog, perfect ook om voor volwassenen een patroondeel uit 1 stuk te kunnen maken. Deze superpraktische maat vind je dan ook in de winkel van Stof&Wol, vergezeld van bijpassende effen stoffen. Stof genoeg voor een uniek feestelijke combinatie!

Neem snel zelf een kijkje in winkel of webshop om kennis te maken met deze prachtige stoffen!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.