Gratis parkeren bij Jumbo en Aldi voor maximaal 1,5 uur!

parkeren belcrumweg aldi jumbo

Sinds de invoering van het betaald parkeren in maart is de overlast van auto’s van het gerechtsgebouw, station en stad gelukkig verdwenen en kunt u uw auto weer aan de straat kwijt. Zelfs op de parkeerstrip voor de winkel is er geregeld plaats en op het parkeerterrein aan de Industriekade Minister Kanstraat is er altijd voldoende ruimte.Het eerste kwartier is hierbij gratis, ook dan moet je je echter aanmelden bij de parkeermeters. Er wordt flink gecontroleerd, dus vergeet dat zeker niet! Parkeren kan ook maximaal 3 uur lang, dit om de overlast die we eerst hadden tegen te gaan.

Cadeautje van de overburen.

Daarnaast bieden mijn overburen Jumbo en Aldi op hun eigen, privé parkeerterrein ook de mogelijkheid om 1,5 uur gratis te parkeren. Bij het oprijden van het terrein krijgt u een kaartje, rijdt u er binnen 1,5 uur weer af dan kost het parkeren niets. U hoeft hiervoor niet naar de betaalautomaat. Na 1,5 uur moet u echter wel naar de betaalautomaat en het  parkeren kost dan 5 euro per uur. De teller gaat dan bovendien al lopen vanaf het moment dat u het parkeerterrein bent opgereden. Hou ook in dit geval dus wel goed de tijd in de gaten. Het hoge bedrag per uur is om misbruik van het terrein door bezoekers van het gerechtsgebouw, station en stad tegen te gaan.

Het blijft dus even opletten maar gelukkig is ook gratis parkeren nu weer volop mogelijk

 

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.