De zomeruitverkoop is gestart!

De zomer is inmiddels volop op dreef en de zomervakantie staat voor de deur. Tijd dus voor de start van de jaarlijkse zomeruitverkoop!

Een flink deel van de zomercollectie aan stoffen, met name de stoffen met prints, is afgeprijsd. Ook nemen we afscheid van bepaalde garens. Omdat we volledig stoppen met de verkoop van Adriafil, zijn alle zomergarens van dit merk nu ook in de aanbieding. En dan zijn er nog een aantal andere garens die mee gaan in deze uitverkoop.

Daarnaast gaan we ook opschonen in de fournituren- en patronenhoek. Deze artikelen vind je met name in de winkel aan de Belcrumweg, aangezien het niet doenlijk is om dit allemaal online te zetten. Op Instagram en Facebook zullen we je wel laten weten wat er in de uitverkoop terechtkomt. Volg ons nu dus zeker daar!

Langskomen in de winkel in deze periode is sowieso extra aan te bevelen omdat ook voor andere artikelen er daar meer aanbiedingen aanwezig zijn.

Momenteel is er al behoorlijk wat afgeprijsd, maar er komen nog nieuwe artikelen bij in de uitverkoop. Vind je nu niet wat je zoek kom dan zeker later nog eens langs. Heb je iets gevonden, wacht dan niet te lang want op=op.

Zo maken we samen in de winkel weer ruimte voor de nieuwe collectie die na de vakantie weer binnen zal komen!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.