Workshops lockmachine en coverstitch

workshops lockmachine en coverstitch

Het was een succces, de eerst workshop lockmachine op de nieuwe lokatie. Er is weer veel geleerd en het was ook weer als vanouds gezellig. Veel klanten gavan aan dat een workshop in het najaar hen wel beter uit zou komen, dus hebben we nu meteen ook doorgepland voor na de vakantie.

Deze keer hebben we ook weer op een workshop voor de coverstitch ingepland. Daar kregen we namelijk ook veel vraag naar. Dus heb je een coverstitchmachine (ook wel coverlock) en wweet je daar neit altijd goed raad mee? meld je aan!

In de workshops leer je echt omgaan met je machine. Alle soorten steken komen aan bod en je krijgt veel handige tips.
De workshops worden gegeven door Leonie Vos, een dame met passie voor lockmachines!

De workshop is geschikt voor alle merken en soorten lock- en coverlockmachines (ook combi-machines). Leonie kent ze allemaal! Je werkt in de workshop met het door haar ontwikkelde cursus-werkboek waarin alle proeflapjes geplakt worden van de toepassingen die je in de les maakt. Dit is een handig naslagwerk, helemaal voor jouw machine. 

Wil je nog wat meer weten voor je je aanmeld voor een workshop? Hier vind je meer informatie over de workshop lockmachine en hier over de workshop coverlock/coverstitch. Aanmelden kan in de winkel of via de webshop.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.