meetMilk in de sale!

meetmilk

Veel van jullie zullen het Deense meetMilk al wel kennen. Het is een Deens merk van duurzame stoffen dat een alternatief wil bieden aan die thuisnaaisters die een hoge kwaliteit en milieuvriendelijkheid belangrijk vinden. Zowel bij de keuze van hun grondstoffen als die van hun producenten  kiest meetMilk voor gecertificeerde duurzaamheid en milieuvriendelijkheid met als doel een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk voor hun volledige collectie. Er wordt veel gewerkt met (combinaties met) TENCEL™ Lyocell.

De stoffen zijn qua kleur en ontwerp basic, waardoor je de gemaakte kleding ook goed kunt combineren en veel kunt dragen. Ook daarin is het dus zeer duurzaam.

De stoffen van meetMilk zijn niet de goedkoopste, maar dus wel duurzaam én van topkwaliteit. extra goed nieuws dus dat je deze nu voor een leuke prijs kunt aanschaffen bij Stof&Wol! Grijp zeker je kans en maak met één van deze stoffen een mooi kledingstuk waar je vast jaren plezier van hebt.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.