Nieuwe collectie Chat Chocolat We’re all stars verkrijgbaar bij Stof&Wol

Hij is al even binnen maar is zo mooi dat er zeker nog wat aandacht aan mag worden gegeven. De collectie ‘We’re all stars’ van Chat Chocolat stoffen.

Stars allover

Zoals de naam van de collectie al doet vermoeden, spelen sterren een belangrijke rol. Ze zijn deel uitgekleed tot kruisjes, maar dan wel met een gouden accent op de steenrode stoffen. Vooral op de nachtblauwe tricots komen ze in een zilveren print echter weer schitterend tot hun recht. En de bosgroene tricot kiest voor de gulden middenweg: sterren zonder verder toeters of bellen

Vertrouwde kwaliteit

De gebruikte French Terry is van de zelfde prachtkwaliteit als die van de voorgaande collectie ‘All animals are equal’. Ook is er telkens weer een effen variant. Daarnaast zijn er nu ook gewone katoenen tricots, ook in een bedrukte en in een effen variant.

Wees er snel bij!

Interesse in deze prachtige stoffen? Kom dan snel langs in winkel of webshop. De voorraad is beperkt en de belangstelling is groot!

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.