Chat chocolat All animals are equal nu bij Stof&Wol

chat chocolat all animals are equal

Chat Chocolat is binnen!chat chocolat

We hebben wat vertraging gehad maar nu is het zover: de nieuwe collectie van Chat Chocolat ligt in de winkel! Het thema van de collectie is ‘all animals are equal’ en dat is te zien. Pinguins, kraaien, vliegen en eenhoorns (of zijn het nu toch paarden?) lopen, rennen en vliegen over de stoffen! De complete collectie van Chat Chocolat stoffen staan in onze webshop.

Prints en effen sweattricots

De collectie bestaat uit een serie ‘French terry’s’ of sweattricot. Een wat zwaarder katoen tricot – natuurlijk weer biologisch/organisch – waarmee je alle kanten op kunt. Een sweater, een jurk, een broek, een rok…. En zoals uit de diverse voorbeelden op verschillende blogs al blijkt zijn ook de prints voor alles en iedereen geschikt.chat chocolat all animals are equal

De prints zijn in zwart op grijs, oudroze, lichtgroen en ijsblauw. Er zijn ook weer effen tricots verkrijgbaan in dezelfde kwaliteit en kleur.

Nog mooiere kwaliteit

De kwaliteit is verder nog mooier dan die van de vorige collectie. Nog steeds zijn de stoffen superzacht en extra breed(160 cm). Maar in vergelijking met de vorige keer zijn ze ook net iets steviger waardoor ze nog mooier vallen.

Kom ze snel bekijken, in het echt of in de webshop en probeer dan maar weg te gaan zonder iets mee te nemen!

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.