Volop nieuwe garens van Katia bij Stof&Wol!

De winter komt er weer aan. Dat betekent weer voorbereiden op koudere tijden. Heb je nog een trui,, muts, vest of sjaal nodig, dan is het dus nu de tijd daar mee aan de slag te gaan!

Mooi dus dat net de nieuwe wintercollectie van Katia bij Stof&Wol voor je klaar ligt. Met een heleboel nieuwe garens die vooral allemaal lekker warm zijn.

Bijvoorbeeld de prachtige sokkengarens Lumi, Hiro en Ilta. En superzachte, pluizige garens zoals Ingenua, Reiki en WOW Fluffy. Of het heerlijk dikke (grote steken snel thuis) WOW! Chunky. En ook volop kleur met Angelo, de gekleurde Reiki’s, Funny Alaska, Funk en Maravilla. Tweed garens ontbreken ook niet met Merino Tweed en Bulky Tweed.

We hebben natuurlijk alle vertrouwde basiskwaliteiten ook nog voor je liggen. Dus wil je de komende tijd aan de slag met je haak- en of breipennen? Komt zeker eens langs in de winkel aan de Belcrumweg of in de webshop!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.