FibreMood editie 25 en stoffen zijn binnen!

Fibre Mood editie 25


De nieuwste editie van FibreMood, editie 25, is weer uit! Volop patronen voor dit najaar en het begin van de winter. Met bijvoorbeeld een korte jas, een trui en broeken. Maar ok een jackje (eventueel mouwloos) rok en jurken. Je kunt je dus weer van top tot teen aankleden met dit nummer.

En natuurlijk is het weer allemaal super bij de tijd. Met bijvoorbeeld een cargo rok en een shacket. En broeken met wijde pijpen. Als je mee wilt doen met de modetrends heb je dus weer goede hulp aan FibreMood!

fibre mood 25

De collectie aan stoffen die is gebruikt is weer heel veelzijdig en vooral kleurrijk. Want niet alleen maar donkere kleuren dit najaar, ook fel blauw, groen, oranje en roze komen langs. En ook deze is natuurlijk weer te krijgen bij Stof&Wol.

Kom dus snel lang in winkel of webshop om ze te bewonderen en je slag te slaan. De populairste stoffen zijn vaak snel uitverkocht!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.