Stof&Wol zamelt in voor Mondiaal Centrum

Wie de laatste tijd in de winkel is geweest heeft het kunnen zien: er staat al ruim een week een mooie mand bij de toonbank met daarop ‘lappenmand voor het mondiaal Centrum’. Dat daar lappen in gaan dat is wel duidelijk. Maar wat is nu precies de bedoeling?

Mondiaal Centrummondiaal centrum log

Het Mondiaal Centrum Breda (MCB), geopend in april 2015 en gelegen in de wijk Boeimeer, wil een ontmoetingscentrum en laagdrempelige ‘aanlegsteiger’ zijn voor vluchtelingen en andere mensen in de marge van de samenleving -Ook zoekers van zin / verbinding / betekenis / ontmoeting en mensen die zich betrokken voelen bij medemens & samenleving zijn van harte welkom om iets te komen ‘brengen’ als vrijwilliger of te ‘halen’ als deelnemer aan een van de activiteiten, Voor meer informatie kijk op www.mondiaalcentrumbreda.nl

Draad&Naald maatjes groep

Vanuit het Mondiaal Centrum wil een aantal vrijwilligers in  september gaan  starten met  een Draad&Naald maatjesgroep voor vluchtelingen. De bedoeling is om samen met aan de gang te gaan met, inderdaad, naald en draad en dus ook stoffen en haak- en breigarens. Daarvoor zijn ze alvast materialen aan het verzamelen zodat ze bij de start de vluchtelingen ook daadwerkelijk iets te bieden hebben.

Lappenmandlappenmand mondiaal centrum

Heb je iets van stof, wol of garen en wil je het doneren? Zij zouden er heel blij mee zijn! Je kunt het bij Stof&Wol inleveren in de lappenmand, daar wordt het dan opgehaald. De materialen moeten natuurlijk schoon en bruikbaar zijn, verder zijn er geen eisen.

Vrijwilligers

Voor de groep is men ook nog op zoek naar enthoudsiaste vrijwilligers met ervaring met naald en draad. Bij Stof&Wol  kun je contactinfo opvragen, inde winkel, telefonisch of via het contactformulier.

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.