Marktaanbiedingen bij Stof&Wol!

Stoffenmarkt Beverwijkse Bazaar

Komende zondag staat Stof&Wol op de stoffenmarkt van de Beverwijkse Bazaar. We nemen dan natuurlijk allerlei leuke marktaanbiedingen mee.

Ook marktaanbiedingen in winkel en webshop!

marktaanbiedingen bij Stof&Wol

Omdat helaas niet iedereen daarbij zal kunnen zijn ook in winkel en webshop vanaf vandaag tot en met zondag extra aanbiedingen! Allle zwart-witte en digitale katoenen tricot gaat bijvoorbeeld de komende dagen voor 20% minder de winkel uit. Ook de allernieuwste designs! En alle viscose tricot die voorheen 4,95 p.m. was, kost nu nog maar 3 euro per meter. Diverse breisels en tricot zelfs nog maar 2 euro per meter! Grijp nu je kans want alles gaat ook mee naar Beverwijk.

Opruiming

En natuurlijk blijft alles wat al afgeprijsd was met 40% (in de winkel te herkennen aan de rode stip) gewoon afgeprijsd totdat het op is, Ook dit gaat met sommige stoffen hard dus wacht niet te lang om het stofje scoren wat je nog in gedachten had

Dus graag tot ziens, waar dan ook !

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.