Stof&Wol op Hobby Creatief Salon in Antwerpen!

hobby creatief salon

Stof&Wol komt weer naar je toe in dit keer gaan we naar België! We hebben op zondag 12 maart een plekje weten te bemachtigen op de Hobby Creatief Salon in de Antwerpen Expo.

Over de Hobby Creatief Salonoverzicht hobby creatief salon

De Hobby Creatief Salon is sinds 1993 de grootste en meest toonaangevende beurs voor “hobby & creatieve vrijetijdsbesteding” van België. In het voorjaar staat ze steeds in Antwerpen en Kortrijk, in het najaar zijn Mechelen en Hasselt aan de beurt.

Exposanten uit binnen- en buitenland presenteren zowat alle creatieve trends onder één dak vanuit hun sfeervolle winkeltjes. Je kunt er ook de nodige materialen en artikelen aanschaffen. Bovendien kan je zelf creatief aan de slag in de vele workshops.
Iedere keer opnieuw zijn er talrijke nieuwigheden en primeurs te ontdekken. Hobby Creatief Salon is een “crea-actief” dagje uit voor het hele gezin, jong en oud.
Je wordt ook telkens verrast met een creatief geschenkenpakket* t.w.v. ± € 12 ! ! ! Kijk voor meer info  op www.hobbysalon.be.

Toegangskaarten winnen?

We hebben voor de liefhebbers een vijftal toegangskaarten tot deze leuke beurs. Wil je hierop kans maken laat dan uiterlijk 6 februari je reactie achter op de betreffende post op onze facebookpagina. Misschien kun je dan zelfs voor niets naar binnen!

hobby creatiefsalon naaiworkshophobby creatif salon breicafe

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.