Topdrukte door carnaval bij Stof&Wol: wees er vroeg bij!

carnavalsstoffen

Carnaval is in aantocht en dat is te merken bij Stof&Wol, de carnavalsstoffen vliegen de winkel uit! En het is vaak ook razend druk in de winkel.

Wees op tijd!carnavalsstoffen voor uw carnaval

Met nog een enkele weken te gaan is er nog tijd genoeg om zelf iets te maken voor carnaval, zeker als je het wat eenvoudiger houdt. We verwachten dus dat de drukte nog wel zal aanhouden. De ervaring heeft geleerd dat er tot op het laatste moment nog aankopen wordt gedaan voor allerhande carnavalsstoffen.

Wil je dit zo rustig mogelijk doen met alle ruimte voor advies, wees dan letterlijk op tijd en kom ‘s ochtends langs. Het is dan vaak stukken rustiger dan in de middag.

Bestellen van carnavalsstoffen

En heb je hele specifieke wensen en/of heb je veel van een stof nodig, wacht dan ook niet te lang met langskomen. We houden de voorraden zo goed mogelijk op peil maar het kan voorkomen dat wat jij zoekt er net even niet is. De meeste stoffen hebben we echter binnen een week en vaak sneller weer in huis dus als je bijtijds langskomt kunnen we je toch van alles wat nodig is voorzien.

Hetzelfde geldt voor de fournituren want ook ritsen en bandjes zijn op het moment niet aan te slepen!

Inspiratie voor carnaval?

En zoek je nog inspiratie voor jouw carnavalsoutfit? Kijk even op onze pinterestpagina, want daar hebben we van alles voor je verzameld. De meeste voorbeelden zijn ook eenvoudig te realiseren. En heb je advies nodig, kom dan vooral naar onze stoffenwinkel.

Een leutige carnaval!

We wensen je verder vooral veel plezier bij alle voorbereidingen en natuurlijk straks met carnaval. Kom vooral ook laten zien wat je gemaakt hebt, dat vinden we erg leuk. Zelf gaan we natuurlijk ook van het feest genieten en we zijn  dus met carnaval gesloten van zaterdag tot en met dinsdag.

carnavalsstoffen

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.