See you at Six winter collectie 2020 bij Stof & Wol

see you at six winter 2020

Door de pandemie is hij wat uitgesteld, maar vandaag begint ie dan: de verkoop van de nieuwe winter collectie van See you at Six bij Stof & Wol.

See you at Six Winter Collectie voorbeelden

Zoals gewoonlijk vind je bij Stof &Wol weer de volledige See you at Six Winter collectie en dat is dit keer veel! French terry’s met en zonder print en bijpassende boordstof. Nieuwe kleuren van de extra brede rib. Prachtige prints op viscose. Even mooie prints op canvas met perfect daarbij passend tassenband. Kortom, voor iedereen en voor ieder doel zal er wel wat bij zitten.

Weergave voor voorbeelden met Winter Collectie See You At Six

Ook het kleuren palet is weer breed. Warm bruin, okergeel, diepgroen, roestoranje, zwart en wit… Ook een glitter hier en daar ontbreekt niet. Met deze collectie maak je deze winter de mooiste creaties.

Door de lockdown is er één ding wel anders: de collectie is op dit moment alleen online te koop bij Stof&Wol. Maar woon je in Breda, Dorst, Terheijden of Wagenberg dat wordt je bestelling wel zonder extra kosten bij je thuisbezorgd!

Voorbeelden op kledingrek van See you at Six Winter Collectie

Vanavond vanaf 20.00 staan de nieuwe stoffen en fournituren van See You at Six voor je klaar in de webshop. Wacht niet te lang en plaats zo snel mogelijk je bestelling, want de populairste stoffen kunnen al snel weg zijn!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.