De winkel is dicht maar de webshop is open!

bezorging tijdens lockdown stof en wol

Door de lockdown die vandaag in gaat, moet ook Stof&Wol de fysieke deuren sluiten. Online of via de mail kan er echter nog steeds worden besteld.

Doe je dit voor 12.00 dan wordt je bestelling gegarandeerd dezelfde dag nog verzonden. Of als je in de gemeente Breda, Dorst, Terheijden of Wagenberg woont, dezelfde dag nog persoonlijk bij je bezorgd! Dit laatste is dan ook nog eens gratis. Bestellen kan via de webshop of mail ([email protected]). Afhalen bij de winkel is helaas niet mogelijk volgens de richtlijnen

Op deze manier hoop ik jullie in deze ingewikkelde tijd toch van dienst te kunnen zijn. Ik kan natuurlijk niet wachten om de klanten die gewoonlijk in de winkel komen daar weer te mogen ontvangen. Maar misschien zie ik julie nu dan toch, bij het bezorgen van je pakketje.

Als we met zijn allen goed op elkaar passen, duurt het hopelijk niet te lang voor dit allemaal weer achter de rug is. dus zorg goed voor jezelf en voor elkaar en blijf gezond!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.