See You At Six Spring 22 komt er aan!

see you at six spring 22

Het is al jarenlang één van de populairste merken bi Stof&Wol: See you at Six. Geen wonder, want met hun mooie designs en onderling goed te combineren kleuren heb je lang plezier van wat je maakt met hun stoffen

De populairste stoffen zijn dan vaak ook snel uit verkocht. leuk dus dat er weer een collectie aankomt waarbij eerder succesnummers opnieuw worden uitgebracht! Replay noemt See You At Six dat. Ik heb voor de winkel een selectie van gemaakt van de stoffen die er destijds hier inderdaad uitvlogen. Het gaat om de Squirrel en Summer Flowers French Terry, de Peony Double Gauze, de Oriental Garden Viscose en de Bouquet Flowers Canvas Gabardine. Ook de bijbehorende effen french terry en boordstof heb ik natuurlijk aangekocht.

Vanaf donderdag 10 maart om 18.00 mogen de stoffen in de verkoop. Vanaf dat moment zijn ze dan ook via de webshop aan te kopen. Wil je ze toch ophalen in de winkel, kies dan voor ‘afhalen’ de stof ligt in de loop van vrijdag voor je klaar. Je kunt ook gerust komen zonder dat je bericht hebt gehad: eventueel knip ik het ter plekke als ik er dan nog niet aan toe ben gekomen.

En mocht je nog wat meer willen van See You At Six: er zijn ook nog verschillende stoffen van eerdere collecties beschikbaar, alles aan 20% korting. Zowel online als in de winkel!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.