See you at Six – Playtime Summer 20 verkrijgbaar bij Stof&Wol!

see you at six lycra grid l

De nieuwste collectie van See you at Six komt er weer aan. Op donderdag 2 juli start de verkoop om 20.00 ‘s avonds. Dat is de moeite waard om voor klaar te gaan zitten want wat is deze collectie weer mooi! En natuurlijk is ze te verkrijgen bij Stof&Wol

French terry

Het is weer een mooi geheel geworden van verschillende soorten stoffen, die wel mooi op elkaar zijn afgestemd. Om te beginnen natuurlijk een aantal prints in de bekende french terry’s, met bijpassende uni’s en boordstof. Er zijn ruiten, er zijn zwanen, er zijn korte strepen en er zijn bloemen.

Lycra voor badpakken en bikini’s

Die prints komen voor een deel terug in een nieuwe kwaliteit: de lycra! Een hele mooie stevige kwaliteit waar je zeker perfecte badpakken en bikini’s van kunt maken. Ook een voering zit in het assortiment dus kom maar op met dat strand en zwembad!

Prachtige viscoses

In de viscose komt het zonnige gele bloempatroon weer terug maar vinden we ook een chique blauw groene print en prachtige bloemen op een inktblauwe ondergrond. Dat wordt weer lastig kiezen!

En spons!

En dan hebben we in deze collectie ook weer spons, oftewel rekbare dunne badstof. Het zijn mooie effen kleuren waarbij de boordstof van de french terry’s weer perfect matchen. Helaas is de productie van de groene spons wel misgelopen. Erg jammer!

Kortom ga snel aan de slag en maak nog even een nieuwe zomergarderobe uit deze prachtige collectie van See you at Six!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.