La Maison Victor stoffen nu ook bij Stof&Wol

Fan van La Maison Victor!la maison victor september oktober 2017 lmv 5 2017

Al vanaf het begin zijn we bij Stof&Wol fan van het Belgische blad La Maison Victor. Leuke, hippe ontwerpen voorzien van dummie-proof werkbeschrijvingen. Niet alleen het blad maar ook de patronen hadden we dus al snel in de winkel. En die patronen zorgden voor een groei in de vraag naar de stoffen. Stof&Wol bleef uiteraard niet stilzitten, en legde snel een eerste contact.

De eerste stoffen….

Groot was dan ook de vreugde toen het eerste contact werd gelegd voor de stoffen, en we afgelopen zomer met de eerste stoffen van dit prachtige merk in de winkel kwamen. De palmenstof was al snel uitverkocht!

En nu de hele collectie!

Dat smaakte dus zeker naar meer en met ingang van dit najaar zijn we officieel partner van La Maison Victor. Dat betekent dat vrijwel alle stoffen uit dit blad vanaf nu bij ons te verkrijgen zijn. En dit op exact het metrage wat je wenst en natuurlijk voorzien van vakkundig advies. Bovendien zorgen wij voor voldoende meters van de stoffen, zodat er genoeg voorraad is.

De stoffen zijn ook een aanwinst voor de stoffenwinkel, kom dus snel eens kijken. Niet alleen de stoffen van de laatste La Maison Victor liggen er, ook die van de komende twee edities zijn al binnen! En uiteraard ook in de webshop zijn de stoffen van La Maison Victor aanwezig.

 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.