Haak mee voor carnaval in ut Kielegat!

Haak mee voor ut Kielegat

Draag je het carnaval in ut Kielegat een warm hart toe én ben je dol op haken? Kom dan gele mutsjes haken!

Op zaterdag 4 februari start de verkoop van de Kontklopper. Om deze kracht bij te zetten, worden er gele mutsjes uitgedeeld bij de verkoop. Hier voor zijn héél veel gele mutsjes nodig. Kom jij ze gezellig samen mee haken?

Dit kan op zaterdag 28 januari in de winkel van Stof&Wol, van 10:00 tot 16:00. Niet persé de hele dag natuurlijk, ook m t een uurtje van je tijd zijn we al blij! Wij zorgen natuurlijk voro koffie/thee en iets lekkers
Of kom op zaterdag 4 februari naar het Tapperijke, van 15:00 tot 17:00. Dan kun je meteen zelf de Kontklopper mee naar huis nemen en er is nog veel meer te beleven.
In beide gevallen hoef je alleen maar je haaknaald (nr 3.5) mee te nemen, voor de rest wordt gezorgd!

Meld je aan door een mailtje naar [email protected] of schrijf je in op de lijst die klaarligt in de winkel. Dan weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen en wat we klaar moeten leggen/zetten.

En wil je nog een echte gele muts voor jezelf maken? Neem dan zeker eens een kijkje bij ons gratis te downloaden breipatroon!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.