Zet ‘um wir op met carnaval met gratis breipatronen!

Na 3 jaar mag het weer helemaal echt: carnaval met alles er op en er aan. Niet alleen de kroeg in maar ook optochten en alle bijbehorende evenementen. In het Kielegat is de leus dan ook toepasselijk ‘We zetten um wir op’.

De gele muts…

En carnaval zou carnaval niet zijn als er in zo’n motto ook niet een dubbele bodem zat. Wat wat zet je letterlijk op met koud weer? Juist, een muts! En met carnaval is dat dan natuurlijk de Gele Muts, naar het liedje van Ger Couvreur. Natuurlijk kun je die kant en klaar kopen (daar wordt Stichting Kielegat ook heel blij van). Maar de echte creabea of creabeo maakt hem natuurlijk zelf. Vandaar dat Stof&Wol dan ook een breipatroon voor de Gele Muts maakte. Die kun je dan ook helemaal aanpassen aan je eigen smaak.Met extra versiering of misschien wordt het wel een andere kleur? Hier denken we stiekem al aan een roze muts… Aan de slag?

Hier ga je direct naar het gratis te downloaden patroon in de webshop. Maak daarnaast nog een donatie over aan Stichting Kielegat of geef een bedrag bij één van de festiviteiten en iedereen is helemaal blij

de gele muts breipatroon

Of een diagonale sjaal!

Maak je liever een sjaal? Ook dat kan! De standaard sjaal met strepen in de kleuren van dorp of stad kennen we natuurlijk allemaal. Bij Stof&Wol maakten we een iets andere variant, met schuine strepen. Zoals je ook op bijvoorbeeld de sokken van stichting Kielegat ziet. Dan ben je helemaal in stijl! Ook hiervan vind je het patroon in de webshop.

Wij maakten hem in rood en oranje, maar de kleuren bepaal je natuurlijk zelf. Het gebruikte Colour Crafter garen is er in alle kleuren van de regenboog. En de carnavalskleuren van Kielegat en omgeving hebben we nu natuurlijk ruim op voorraad in de winkel.

En natuurlijk een nieuw pak

Ben je weer toe aan een nieuwe zelfgemaakte outfit, ook dan ben je bij Stof&Wol natuurlijk aan het goede adres. We hebben stoffen genoeg en denken graag met je mee over wat nodig is. Of je nu alleen voor je zelf iets maakt, voor een vriendengroep of voor een deelname aan de optocht. En zo nodig kunnen eventuele grote hoeveelheden ook probleemloos bijbesteld worden. Wat je dus ook wil doen voor carnaval, graag tot ziens in onze winkel aan de Belcrumweg. En met carnaval zelf dan misschien ook in de stad!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.